Ons bedrijf

Bedrijfswagens Kessel B.V. is uw professionele en betrouwbare partner voor de aankoop van een bedrijfswagen. Wij hebben doorlopend minimaal 140 voertuigen op voorraad. Van een kleine bestelauto tot een grote vrachtwagen. Onder het kopje voorraad ziet u ons actuele aanbod. Staat uw auto hier niet tussen neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben altijd 60 voertuigen die nog binnen moeten komen of die nog niet geadverteerd zijn. Per jaar verkopen wij ca. 700 gebruikte bedrijfswagens. Naast de verkoop van bedrijfswagens verzorgen wij ook op- en ombouw (bijvoorbeeld imperial, trekhaak, dubbele cabine, etc.). Ook voor de financiering / leasing van uw bedrijfswagen kunt u bij ons terecht.

Export:
Bij verkoop naar het buitenland is netto levering mogelijk (zonder BTW). Indien gewenst regelen wij ook transport en verscheping voor uw aangekochte voertuigen.

Wij verzorgen in eigen huis alle benodigde documenten en formaliteiten:

– RDW afmelden export
– 15-daags exportkenteken incl. verzekering en groene kaart
– 5-daags Duits exportkenteken voor voertuigen zonder APK
– Transitokenteken voor buitenlandse voertuigen met keuring
– EX.A douane aangifte (export buiten EU)
– EUR1 document

Wij verzoeken u vriendelijk om voor uw bezoek telefonisch een afspraak te maken. Dit om te voorkomen dat de auto verkocht is voordat u gearriveerd bent. Inruil van uw huidige bedrijfsauto is mogelijk.

Wij spreken Nederlands. We speak English. Wir sprechen Deutsch. Nous parlons Francais.

Bedrijfswagens Kessel B.V. is officieel RDW-erkend.